Manager Business Support a.i.

Duur: 72 maanden
Locatie: Amersfoort

Opdracht voor

Nederlands grootste organisatie voor credit management en financial servicing. Specialist in het voorkomen en terugdringen van betalingsachterstanden.

Vanaf 2010 tot 2016 heb ik diverse interim rollen vervuld bij Vesting Finance, Vesting Finance Servicing en Fiditon.

Ik ben begonnen als projectleider verhuizing (Fiditon, Amsterdam) en heb deze opdracht binnen het budget en de gestelde tijd succesvol uitgevoerd.
Na deze rol ben ik aan de slag gegaan als Manager Business Support, waarbij ik een groot team IT/Operations experts heb mogen aansturen en
verschillende projecten heb mogen uitvoeren. Na het vertrek van de manager operation en manager incasso ben ik manager operations geworden van 7 verschillende teams.

In mijn laatste rol was ik verantwoordelijk voor Vesting Finance Servicing als manager operations. Net voor de verkoop van Vesting Finance heb ik besloten om elders een nieuw project te aanvaarden.

Al met al een lange, maar zeer leerzame periode waarbij ik vanuit verschillende onderdelen op operationeel en strategisch niveau veel interessante ontwikkelingen heb meegemaakt. Met name het leiding geven aan zeer uiteenlopende teams en de verbeteringen die we tot stand hebben gebracht geven mij veel voldoening.

Bel 06-52581451 voor meer informatie

Of mail me via onderstaand formulier